Bewegen als medicijn - Locaties

Steeds meer centra bieden beweegprogramma's aan. Maar hoe weet je nou als leek wat een goed programma is? En hoe weet je of de therapeuten/trainers een specialistatie opleiding gedaan hebben? Bij BAM vind je de beste beweegpramma's en de beste therapeuten/trainers.

Hoe werkt het?

Stap 1: Kies een locatie
In het vakje hiernaast ('vind je locatie') kun je door je postcode, stad of provincie in te vullen kijken welke BAM-locatie het dichtst bij jou in de buurt is. Nog eenvoudiger: klik op het kaartje onder op deze pagina.

Stap 2: Neem contact op met de locatie
Je vindt hier alle gegevens over de locatie. Soms heeft de locatie ook een eigen website.

Stap 3: Informeer naar de startdatum & kosten
Je kunt gratis en vrijblijvend informeren wat de startdatum is en wat de kosten zijn. Let wel: de meeste zorgverzekeraars vergoeden de programma's maar dat varieert per zorgverzekeraar en polis!

Stap 4: Maak een afspraak
Je kunt vrijblijvend een afspraak maken voor meer info of direct een intake plannen.

Stap 5: Tref de voorbereidingen
Lees vast de info hier op BAM over het betreffende beweegprogramma en schaf eventueel wat sportkleding of makkelijk zittende kleding aan.

Let wel: de beweegprogramma cursus is voor iedereen, jong & oud, dik & dun. Tevens krijg je lessen over gezonde voeding, verantwoord koken, tussendoortjes en leuke tips. Natuurlijk is ook een individueel traject mogelijk.

Wij wensen je vast veel plezier!